Duurzame Installaties

Wie meer wil dan een traditionele cv-ketel, is bij Willems-Prinssen ook aan het goede adres. Op meer duurzame wijze een woning verwarmen, koelen of voorzien van warm water? Dat kan bijvoorbeeld met een warmtepomp; een techniek waarbij lucht of energie bij warmte of koude uit de bodem wordt gehaald. Of een zonneboiler, waarbij collectoren water voorverwarmd voor gebruik voor verwarming of water om te douchen. Zonnepanelen maken gebouwen minder afhankelijk van stroom uit het net. Balansventilatie met warmteterugwinning is een prima manier om een goed geïsoleerde woning voor te verwarmen zodat loeiende radiatoren achterwege kunnen blijven. Afzonderlijke technieken, die al dan niet gecombineerd, kunnen leiden tot forse energiebesparingen.

Duurzame technieken beschikken naast een groen randje aan uw gebouw over interessante fiscale voordelen, en kunnen gesubsidieerd worden voor particulier of bedrijf. Schakel voor duurzame oplossingen een ├ęchte specialist in. Willems-Prinssen kan dergelijke installaties ontwerpen en uitvoeren.

Investeringen in duurzame energie zijn niet alleen goed voor mens en milieu, ze kunnen ook forse besparingen opleveren op de energienota. En misschien wel het meest belangrijk: dergelijke complexe installaties moeten naast goed uitgevoerd, ook goed onderhouden en beheerd worden. Daarvoor is Willems-Prinssen een vertrouwd adres.

Neem contact op