Willems-Prinssen Installatietechniek uit Uden staat voor advies, realisatie en onderhoud van installaties voor bedrijven en particulier.

Willems-Prinssen Installatietechniek uit Uden staat voor advies, realisatie en onderhoud van installaties voor bedrijven en particulier. Een professionele aanpak, met de voordelen van een klein bedrijf met wortels in de regio. Ons bedrijf verzorgt en onderhoud klimaat-, ventilatie-, riool-, water- en gasinstallaties, sanitair, koper & zinkwerk en dakwerkzaamheden.

Uw installatie; onze zorg

Gebouwinstallaties moeten bedrijfszeker, efficiënt en veilig zijn. Maar tegenwoordig zijn energiebesparing en een prettiger comfort belangrijke argumenten om een bedrijf in te schakelen dat moderne techniek combineert met vakmanschap en oog voor de beleving van de eindgebruiker. Of het nu gaat om een particuliere gasketel, warmtepomp of de klimaatinstallatie in een bedrijfspand. Totale ontzorging, juist óók in onderhoud, is een belangrijke missie van ons bedrijf. De mensen van Willems Prinssen staan vierkant achter hun advies en hun werk.

Investeren in mensen

Om klanten het beste te kunnen geven, investeert het bedrijf permanent in de ontwikkeling van de medewerkers. Ze blijven bij met de nieuwste technieken, de actuele regelgeving, en zijn ambassadeurs van de ontzorgende aanpak die Willems-Prinssen uitdraagt. Daardoor is het bedrijf niet alleen steengoed in traditionele ambachten, maar weet het ook raad met innovatieve duurzame technieken, zoals warmtepompen en zonneboilers. En altijd is de ultieme klanttevredenheid het doel. Want ons product lijkt misschien techniek, het is vooral beleving. Een warm, koel, fris, veilig, prettig, dus zorgeloos leefklimaat.

We leggen de lat hoog

Het bedrijf wordt geleid door Jeroen de Knegt “Onze kracht zit in een goede begeleiding van het proces van begin tot eind. Dit betekent met een persoonlijke benadering, gedegen advies, een goed voorstel op maat. In de uitvoering leggen we de lat hoog. Het doel: tevredenheid bij oplevering. Graag blijven we onze eigen installaties onderhouden. Zodat we samen gaan voor ultiem comfort, een maximale besparing op energie, en zo laag mogelijke exploitatiekosten van het gebouw, of dat nu een bedrijfspand of een woning is.”