Verwarming

Bij installatie en onderhoud zijn drie aspecten van groot belang. Veiligheid, comfort en energiebesparing. Veiligheid betekent, vooral bij gasinstallaties, dat een vakman met de juiste opleiding en ervaring installatie en onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Willems-Prinssen biedt vertrouwd vakwerk. Moderne bewezen techniek in dienst van de eindgebruiker, en volgens alle voorschriften en eisen die in de installatiebranche gelden. Wij bieden aantrekkelijke onderhoudscontracten voor uw klimaatinstallatie.

Comfort betekent ultieme eindtevredenheid. Een prettig werkklimaat in bedrijfspand, een behaaglijk binnenklimaat thuis. Zonder zorgen. Willems-Prinssen ontzorgt u met haar kennis en diensten. Storing? Onze storingsdienst zorgt dat u nooit in de kou komt te zitten. Dat is het voordeel van een onderhoudsabonnement bij Willems-Prinssen.

Energiebesparing is hot; investeren in nieuwe en moderne technieken, zoals een warmtepomp of zonne-energie levert een waardevolle bijdrage aan het milieu, maar bovenal een voordeel op de energierekening. Maar ook simpele tools; het inregelen van een cv-installatie, het plaatsen van een slimme thermostaat, het isoleren van leidingwerk. Wij zijn graag de adviseur die op alle niveaus met particulier en bedrijf meedenkt over een passende oplossingen voor uw vraagstuk.

Neem contact op